Heeeeej

Hej.
Vi vill passa på att önska er en trevlig helg!! vi hörs i veckan // Jiyan, Karim och Samir

Går uppåt

Hej.
Just nu arbetar vi för fullt och det går bra. Vi har varit på intervju idag och det gick bra dock så blev vi inte helt klara. Vi säger till när intervjun är ute i tidningen. Idag så var vi i fältkontoret och pratade lite med fältgruppen skärgolmen. Vi fick en massa tips på hur vi ska gå till väga. Så stort tack till er!!
I fredags så var vi som sagt i fittja och tittade på ssu evenemanget som ägde rum där. Jätte bra gjort som jag sa till er ssuare.  Ni lyckades bra. Vi fick även en prat stund med Behrang miri. Han berömde oss oerhört och gav oss tips. Vilket var otroligt kul eftersom han är en stor förebild för oss. Ni har säkert sett videoinlägget med honom. Ifall inte så borde ni se det. Ni hittar det här nere på bloggen.
Lite från oss.
Ha det bra !!
/ Karim   ps: stort tack till Anhar som genomförde intervjun med oss.

.

Tjena tjena idag ska vi bli interljuvade av Södra sidan om detta projekt vilket är otroligt bra dem kommer verkligen hjälpa oss på traven. Ett stort tack till dem som tar sin tid och interljuvar oss. Då kan vi verligen hoppas på att andra får upp ögonen för detta. Ni som har kusiner mammor pappor eller kompisar som är tunga på något får gärna komma upp på scenen bara säga till.

//Samir

Feeet

Vi ursäktar den dåliga uppdateringen men vi har haft fullt upp dem senaste dagarna det är mycket som måste fixas. Nu vet jag att många av er tänker det är först den 23/4 2011 men det är ju alltid bra att vara ute i god tid. Denna vecka har vi fått lite dåliga nyheter tyvärr men även ett flertal bra nyheter så med motgångar kommer medgångar. Men det är väl sådant vi får räkna med vi visste ju att detta inte skulle bli lätt. Men den kommer bli riktigt fet om ni ser till att komma med ALLA från er takt släkt och allt de ju mer folk desto bättre blir de.

//Samir

Vi med Behrang!


KOM!!

Hejhej!
Kan berätta att vi nu har kontaktat ett flertal artister och det är riktigt feta artister kan jag säga er, men om någon av er har en Bror/syster kusin, kusins kusins kompis eller en kompis med andra ord någon i er närhet som är tung på att sjunga. Det skulle vara otroligt roligt eftersom kanske någon som inte är så känd än men som ändå är otroligt grym de skulle ju vara något nytt.
SÅ SKÄMS INTE SÄG BARA TILL! SPRID VIDARE DEN 23 APRIL!!!

// C`est moi Samir

Svar

Hej.
Vi såg att vi hade fått en del frågor. Om vi kunde hämta Ken ring, Dogge osv och om vi kunde ta med några okända från området. Jag kan berätta för er att vi mailade Ken ring och berättade lite om vårt projekt och så. Vi frågade hur mycket han kosta och han kostade alldeles för mycket för vår budget. Vilket är ganska synd eftersom denna manifestion är något bra. Jag kan även berätta att vi nu har mailat Dogge och väntar på svar. Så fort han svarar så kommer vi berätta hur det ligger till. Den sista frågan var om vi kunde hämta artister från området. En timme innan det att konserten börjar så kommer vi ha en öppen scen med sång tävling. Det betyder att vem som helst kommer få sjunga. Därför hoppas vi att ni drar med en massa och får de att sjunga.
Det var lite info från oss!!
Ha det bra och ha en riktigt skön helg nu!

/ Karim

Ännu en artist vi kan avslöja!

Behrang Miri från Malmö är riktigt grym. Vi ser upp till honom för syftet med hans låtar och hans syn på världen. 
Ni får absolut inte missa honom !! 

Här är en liten freestyle från honom njut och må bra / J



Arbetet rullar på..

Tjaaa
Såg att en del har kollat in bloggen. Kommentera gärna förslag som ni har. Eller vad som helst. Vi har hört av oss till ett flertal artister. Bl.a. Ken ring som är känd bland de flesta ungdomar. Tyvärr så kunde han inte komma eftersom vi var lite oenes om priset. Då vi inte har hur mycket pengar som helst. Så nu får vi bara hoppas på att många andra artister ställer upp för en sådan bra grej. Som jag nämnt tidigare KOM MED FÖRSLAG!! Ifall någon av er har kontakt med någon artist som ni tror kan passa in på just vår manifestation. Säg då till. Just nu så håller vi på att fixa ett och annat. Jag kan dock avslöja att scen och ljus är fixad.
Må bäst!!
M.V.H Karim

Artiser m.m

Vi har kontaktat ett flertal artister och det är riktigt feta artister kan vi lova er
det är mest artister som representerar någon förort i Sverige men även som har texter som betyder något .direkt från hjärtat så de ska bli kul och se vilka som ställer upp inte bara för oss utan för alla ungdomar i hela landet. Eftersom Media och de flesta politikerna bara vänt ryggen mot oss i förorten är det ju skönt att ha grymma artister som representerar förorten. Denna gatufest kan ju vara en bit på vägen att få många ungdomar att tänka till men så dem får bra förebilder.

Må bäst!!

ps: Framgång kommer inte gratis det är något du måste kämpa för// Samir c`est moi

Lyssna och njut


Hej

Hej.
Vi är ett gäng på tre grabbar. Som är bosatta i förorten Bredäng söder om stockholm. Våra namn är Jiyan, Samir och Karim. Vi alla är 18 år gamla och studerar på Jensen gymnasium västra. Samir och Jiyan går tredje året och jag Karim går andra året. Vi har valt att göra en manifestation mot ungdomsvåldet som sker runt om i landet. Framförallt i förorterna. Till sin hjälp har vi Fältarbetarna i skärholmen.Nu har ni fått läsa lite fakta om oss och hoppas ni vill följa vårt arbete.
Info
Manifestationen kommer äga rum i stockholmsförorten Bredäng. Den 23/4- 11.
Vi kommer att bjuda ditt ett flertal artister. Eftersom vi vill att det ska bli en "gatufest".
Alla är välkomna oavsett ålder, kön, etnicitet etc.

obs!

Har någon av er tips på artister som just ni vill se uppträda och som ni tror vill uppträda på manifestation. Hör gärna av er! Tänk på att vi tyvärr inte har jätte mycket pengar. Så vi hoppas många artister vill göra något bra.
Tack.


Ni når oss via vår mail [email protected]

Lägg ner ditt vapen!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0